tiistai 24. tammikuuta 2017

Kodin viimeistelytyöt


Kodin viimeistelytyöt ovat edenneet viimeisten viikkojen aikana ja enää muutama vaihe odottaa valmistumistaan. Kriittisin osa-alue eli kodinhoitohuone on kokonaisuudessaan valmis. Neljäs kodinhoitohuoneen pöytätaso oli sopiva asennettavaksi paikoilleen ja näin ollen myös kodinkoneet ovat olleet käytössä. Kodinhoitohuoneen penkkikaappi on myös asennettu paikoilleen, jonka myötä saimme lisää säilytystilaa sekä lisäksi istuintilaa.



Meillä oli epäonnea myös astianpesukoneen kanssa, sillä saimme vääränlaisen koneen. Keittiömme kaapistojen ovet ovat vetimettömät, mutta saapunut integroitu astianpesukone ei ollut yhteensopiva vetimettömän kaapinoven kanssa, vaikka mallin sopivuus oli etukäteen varmistettu liikkeestä. Nyt uusi sopivanlainen astianpesukone ja kalusteovi ovat kuitenkin onneksi paikoillaan.



Kissat ovat viihtyneet uudessa kodissa hyvin <3. Tiki poika rakastaa tulisijaa ja oleskelee sen päällä erityisesti päivisin. Jollei sitä ole lämmitetty riittävästi, siitä saadaan äänekästä palautetta. Fasu tyttö pääsee takkaleivinuunin päälle ainoastaan avustuksellamme, mutta poika osaa hypätä sinne itse. Lisäksi molemmat rakastavat portaissa juoksentelua erityisesti lasten mennessä nukkumaan ja illan hämärtyessä.

"Lisää tulta ja lämpöä, kiitos!"




Viime viikolla saimme lokakuussa tilaamamme  pariovet. Nyt ne ovat asennettuna paikoilleen. On ihanaa, kun koti alkaa olla pikku hiljaa muutamia viimeistelyjä sekä sisustamista vaille valmis. Viikonloppuna juhlimme kuopuksemme 1-vuotis syntymäpäivää. Kakun teko ei luonnistunut aluksi millään. Kaksi kakkupohjaa leivottuani päädyin jo vaihtamaan ohjeen toisenlaiseen, jonka jälkeen kakku onnistui hyvin. Ensimmäiset epäonnistuneet kakkupohjat leivoin tunnetun sivuston ohjeen mukaan, mutta jokin ohjeessa (tietysti, ei tekijässä ;)) sakkasi.




Näihin tunnelmiin, ihanaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti