sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Sisustusjulisteet


Sisustamisen verkkokauppojen sivuilla on tarjolla laaja valikoima erilaisia sisustusjulisteita. Kotipaikkakunnallani Jyväskylässä parissa sisustamisen kivijalkakaupassa on myös tarjolla useita erilaisia sisustusjulisteita ja -kortteja. Kävin näissä paikallisissa liikkeissä ja tein ensimmäiset tauluhankinnat kotiimme. Molemmat sisustusjulisteet, Jyväskylän kartta ja Henna Adelin suunnittelema jänisprintti, ovat ostettu paikallisesta liikkeestä. Jänistaulun paikka tulee sijaitsemaan lasten leikkihuoneessa.

Sisustusjulisteet kehyksissä
Suunnitelmissa on sisustaa kotiamme lisää tauluilla myöhemmin. Myös tulevien sisustustaulujen kehykset ovat pääasiallisesti mustat ja mahdollisesti osa kehyksistä tulee olemaan puiset. Nykyään tarjolla on myös paljon erilaisia kiinnikkeitä sisustusjulisteiden ja -printtien kiinnittämiseen seinälle, jolloin erillisiä kehyksiä ei tarvita. Myös tämä on erittäin hyvä vaihtoehto kuvien kiinnittämiseen.

Tulevaisuudessa kauniita tauluvaihtoehtoja kotiin ovat Teemu Järvi Illustrationsin teokset. Hänellä on  sympaattisia teoksia eläimistä, kuten jäniksestä, oravasta ja kauriista.

Alun perin ajatuksenani oli, että kotimme sisustustaulut olisivat sävyltään pääasiassa mustavalkoisia. Kuitenkin kevään tullessa ja uusien sisustustrendien myötä myös värilliset sisustusjulisteet näyttävät todella ihanilta. Näissä seuraavissa Desenion sisustusjulisteissa on sitä mainitsemaani väriä; trendikäs roosa ripauksella mustaa ja raikas vihreä!


* Kuvat ovat lainattu ja niiden lähdelinkit löytyvät tekstistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti