maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitienpäivän viettoa ja rakennuskuulumisia


Ajoittain huomaa, että arki vie mennessään. Ajatukset käyvät ystävissä, sisarissa sekä vanhemmissa ja heihin yhteydenottamisessa, mutta ajatuksista teoiksi vaihe saattaa ajoittain kestää tovin arjen vauhdin keskellä. Näin totesimme myös erään ystäväni kanssa tänään, jota olin ajatellut useasti viime päivinä. Lepo, rentoutuminen ja yhteinen aika läheisten kanssa ovatkin tärkeitä elementtejä arjessa. Viime viikkoina arki on ollut kiireistä sekä minulla että miehelläni hoitaessamme tahoillamme ja yhdessä perheemme asioita; arkea lasten kanssa, työntekoa ja rakentamisen asioita. Olikin ihanaa viettää tavallinen viikonloppu yhdessä perheen kanssa. 

Äitienpäivää juhlimme herkuttelemalla, lepäämällä ja ulkoilemalla. Mieheni on merkkipäivien yhteydessä hankkinut valmiin täytekakun, mutta tänä äitienpäivänä hän halusi yllättää leipomalla kakun itse ja valmistamalla brunssin. Yllätys oli todella mieluinen. Myös esikoisemme ilme oli ikimuistoinen, kun hän herätessään näki mansikkatäytekakun ja kuuli sen olevan isänsä valmistama!



Viikonloppuna sää helli ja oli todella kaunis sekä lämmin. Kävimmekin aamupalan jälkeen puistoilemassa ja iltapäivällä lepäsimme sekä katsoimme Suomen mm-jääkiekko-ottelun. Illalla lähdimme käymään ulkoilemassa tontilla, jossa salaojaputket ovat laitettu paikoilleen ja käynnissä ovat maatyöt ja maalämpökaivon poraus tällä hetkellä. Seuraavana työvaiheena ovat anturoiden valaminen ja perustuksien tekeminen. Projekti etenee aikataulussa ja suurempia mutkia rakennusprojektiin ei ole ainakaan toistaiseksi vielä ilmennyt.


Tontilla käynnin yhteydessä kävimme kävelemässä läheisiä katuja, joista useat ovat sympaattisia ja hiekkaisia, ikään kuin jääneet menneiden vuosikymmenten tilaan. Useiden katujan varsilla on omenapuita, jotka ovat puhkeamassa kukkaan. Kevään tuoksut, vasta puhjennut koivu ja nurmi, ovat nyt parhaimmillaan.




Myös rakkaat täpläturkkiset bengalikissamme osasivat tapansa mukaan rentoutua viikonloppuna. Seuraavalla kerralla keskitynkin esittelemään teille kehruukoneemme Fasun sekä sinnikkään saunakaverimme Tikin.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Tiki kissa

Fasu kissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti