keskiviikko 4. toukokuuta 2016


Lastenhuoneen sisustuksesta


Siivotessani nykyistä väliaikaista kotiamme eilen, ajauduin väistämättä pohtimaan tulevan kodin lastenhuoneiden sisustusta ja säilytysratkaisuja. Leluja löytyi piilotettuna mitä ihmeellisimmistä paikoista; pattereiden välistä, kenkien sisältä, keittiön kaapista... Tällä hetkellä leluja säilytetään monen kirjavissa pussukoissa, ja luonnollisesti olohuoneessa, kodin keskiössä.

Nykyiseen lastenhuoneeseemme emme ole tehneet uusia hankintoja, vaan kaikki on tuotu edellisestä kodistamme. Ajatuksemme ovat vahvasti tulevassa kodissamme, jonka vuoksi tulevat hankinnat tehdään sinne. Aiempaan kotiimme ostimme Kerry Laytonin kauniin printin, Big Panda, tamperelaisesta sisustusliikkeestä. Valkoiset kehykset on hankittu Ikeasta. Kuvaan halusi myös esittäytymään 3-vuotias bengalipoikakissamme Tiki.





Lastenhuoneessa on Ikean valkoisen nojatuolin päällä sisustustyynynä Kaunisteen sokeri tyynynpäällinen, joka on väriltään sininen. Tyynyliinan on suunnitellut Hanna Konola.



Eniten minua miellyttävät vaaleanpunaiset, mintun-, harmaan-, -valkoisen ja mustanväriset sisustusratkaisut lastenhuoneeseen. Ferm LIVING yritykseltä löytyy valloittavia tyynynpäällisiä lastenhuoneisiin eri väreissä. Ylhäällä keskellä oleva klassisen värinen raidallinen tyynynpäällinen on H&M Home valikoimasta, joka sopii tasapainottamaan muita värillisiä tyynynpäällisiä.




Lastenhuoneeseen löytyy myös useita vaihtoehtoisia pussukoita leluille, jotka ovat myös kauniita sisustuselementtejä. Kuvan ylimmät jokaiseen sisustukseen neutraalin värinsä puolesta sopivat pussit ovat TellKiddon valikoimasta. Alimpaan oikeanpuoleiseen Ikean Trofast säilytyskokonaisuuteen sopii leluja paljon ja ne on helppo lajitella omiin lokeroihinsa. Loput kaksi alhaalla olevaa kaunista pussukkaa ovat myös Ferm LIVING valikoimasta.




Perehtyessäni lastenhuoneen erilaisiin säilytys- ja sisustustyyny valikoimiin löysin myös pari ihanaa mattoa vaihtoehdoksi huoneisiin H&M Homesta.


Kuvien kerääminen ja kollaasien laadinta auttavat hahmottamaan, mitä tulevilta sisustusratkaisuiltaan haluaa käytännöllisyyden lisäksi tulevassa kodissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti