sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Laatoitusta ja kuulumisia


Aiemmin kerroinkin, että lattioiden pintakosteuden mittaaja on saapumassa rakennukselle. Lopputulema oli se, että lattia ei ole vielä aivan täysin kuiva, mutta se on kuitenkin lähellä raja-arvoa. Joten nyt odotellaan vielä kolmisen viikkoa, jolloin toivottavasti arvot ovat jo kohdillaan. Maalämpöpumppu on asennettu rakennukselle, joten se on tuomassa lämpöä sisätiloihin. Tehtävää rakennuksella riittää kuitenkin sillä välin mukavasti; tehosteseinien maalausta, tapetointia ja kattopaneeleiden asennusta.

Alakerran seinät ovat saaneet nyt lopullisen pintamaalin kahta tehosteseinää lukuun ottamatta. Yläkerran seinät ovat myös hyvässä vaiheessa pintamaalauksen suhteen. Rakennuksella on aloitettu myös kosteiden tilojen seinien laatoitus. Myös näiden tilojen suhteen alakerran tehosteseinät odottavat vielä sekä laattoja että laatoitusta. Yläkerran kylpyhuone on vielä kokonaan vailla laattoja. 

Olohuoneen pintamaalia
Kylpyhuoneen laattaa

Alakerran vessan laattaa ja seinäkompleksi
Nosturi oli vuokralla viikonlopun ajan, joten talon ulkovuoraus ja maalaus alkaa olla loppusuoralla. Pian voi odotella talvea rauhallisin mielin tulevaksi...Sitten hieman tulevan keittiön hankintoja. Olen haaveillut mustasta hanasta, joita on tänä päivänä jo useissa keittiöissä. Kävin noutamassa sellaisen lauantaina sekä käväisin pikaisesti saman reissun yhteydessä paikallisessa sisustusliikkeessä, josta löytyi kivan näköiset keittiöliinat.



2 kommenttia: