sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Minttusuklaa-juustokakku



Tämä herkullinen rahkatäytteinen minttusuklaa-juustokakku valmistuu nopeasti, ainoastaan kakun makujen tasoittumiseen jääkaapissa kannattaa varata yksi päivä. Kakku valmistetaan ilman liivatetta. Olen laatinut ohjeen soveltamalla kahta eri juustokakkuohjetta.




POHJA

200 g MinttuDomino keksejä
75 g voita

TÄYTE

2 prk (à 200 g) maustettua rahkaa minttusuklaa
2 prk (à 150 g) crème fraîchea
70 g Pätkis Mini Bites
1 muna
3/4 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2,5 rkl perunajauhoja

KORISTELUUN

70 g rouhittua pätkistä ja marjoja

Valmistusohje:

Hienonna keksit esimerkiksi monitoimikoneella, jonka jälkeen sekoita sulatettu voi keksimuruihin. Vuoraa irtopohjainen vuoka leivinpaperilla ja painele keksiseos vuoan pohjalle.

Sulata suklaa. Yhdistä täytteen aineet keskenään ja vatkaa seosta sähkövatkaimella noin 1 minuutti, jonka jälkeen kaada seos vuokaan. Paista minttusuklaa-juustokakkua uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 30 minuuttia. Jäähdytä kakku, jonka jälkeen kakun reunat voi irrottaa vuoasta veitsellä ja siirtää tarjoiluvadille koristelua varten.

Nauti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti