lauantai 4. kesäkuuta 2016

Ainolan kesäkahvila

Päätimme, että teemme yhdessä jotain hieman arjesta poikkeavaa aamulla. Päädyimme käymään uudessa kesäkahvilassa Jyväsjärven Ainolan alueella, jonka avajaiset olivat itseasiassa juurikin tänään. Rantaraitin varrelle avautui tänään myös lippukioskista uusittu jäätelökioski. Olen usein miettinyt, että miksi Jyväskylän sataman lisäksi Jyväsjärven toisella puolella rannan läheisyydessä ei ole kesäisin kahviota tai jäätelökioskia. Nyt sellaiset löytyvät! Maistoimme mansikkasorbettia ja minttusuklaajäätelöä kahvin kera. Jäätelöt olivat valmistettu Keski-Suomen alueella.




Koska sää on viilennyt aikalailla, kahvittelimme sisällä. Jyväskylän Ainolan kesäkahvila tarjoaa istumapaikkoja myös ulkona sekä terassilla että pihalla. Lisäksi alueella on lasten leikkipaikka. Tapahtuma-aikana myös laiva on aloittanut liikennöinnin Jyväsjärven satamasta rannan toiselle puolelle Ainolan satamaan.

Ainolan kesäkahvila visiitin jälkeen oli aika palata arkisten asioiden pariin; töihin, rakentamaan ja kotitöihin. Mukavaa viikonloppua :)!

Ainolan kesäkahvila



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti