keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Portaiden valinta


Viimeiset pari viikkoa ovat olleet kiireisiä, koska tontilla on ollut käynnissä perustusten teko. Mieheni on viettänyt siellä kaiken vapaa-ajan ja vastaavasti minä olen hoitanut arjen asiat. Voi siis todeta, että aika on mennyt nopeasti! Hartaasti odotettu paketti eli talon puuelementit saapuvat jo parin viikon päästä asennettavaksi paikalleen. Tätä odotamme todella kovasti :)!

Erityisesti viime päivinä olemme suunnitelleet myös tulevan kodin sisäportaita. Portaiden valinta on osoittautunut haasteellisimmaksi sisustamisen osa-alueeksi tulevassa kodissamme tähän mennessä. Portaista meillä ei ollut mielessämme kristallin kirkasta visiota, mutta toki jonkinlaisia ajatuksia niiden suhteen on ollut, joita ovat valkoiset käsijohtimet, lasiset kaiteet, liukuesteuritus, lapsiturvalistat ja kaiken kaikkiaan selkeä linjaisuus.

Kuva 1 portaiden valinta

Kuva 2 portaiden valinta

Ohessa ovat luonnokset tulevista portaistamme. Olemme päätyneet siihen, että porrasaskelmat ovat avonaiset ja lasikaiteet kiinteät. Kuvista poiketen käsijohteet tullaan kääntämään tolppien päälle, jolloin tolpat ovat yhtenäisessä linjassa käsijohteiden kanssa. Askelmat tulevat olemaan todennäköisesti valkoiset. Portaiden suunnittelun osalta viimeistelyt tehdään asuntomessuille suunnatun lomareissun jälkeen. Vaikka portaiden valinta ja suunnittelu ovat vaatineet lukemattomia tunteja, olemme lopputulokseen hyvin tyytyväisiä.

Lopuksi, pakko jakaa teidän kanssanne muutama arkinen kuva sorsapoikueesta. Kävin lasten kanssa ihastelemassa ja syöttämässä sorsia puistoreissun jälkeen tänään. Ensin paikalla oli vain muutama sorsa, mutta kun heitimme leipäpalasia niille, tulikin sorsia paikan päälle poikueen lisäksi valtava joukko.

Lämmintä viikon jatkoa kaikille :)!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti