maanantai 20. kesäkuuta 2016

Odotusta ja suunnittelua ilmassa


Viime päivien tunnelman kiteyttää ajatus siitä, että perheessämme on odotusta ilmassa; elementit ovat saapumassa tontille lähiaikoina. Elementtien asennuksen jälkeen ilmassa on muutakin kuin odotusta, nimittäin talon katto, joka siirretään sille kuuluvalle paikalle. Mieheni maalasi talon päätykolmiot, ettei niitä kohti tarvitse kurkotella enää katon ollessa paikoillaan. Aiemmin jaoinkin teille kuvan katon tekeleestä, mutta nyt ovat maalit kohdillaan eli lopputulos näyttää oheisten kuvien mukaiselta.




Seuraan useita erilaisia Instagram -tilejä ja blogeja, joista olen ammentanut itselleni ajatuksia sisustamisesta; väreistä, muodoista ja malleista. Kuitenkin tänään päätin, että ostan perinteisen lehden pitkästä aikaa, ehkä vähän jotain muutakin :), jonka pariin uppoudun illalla, kun lapset ovat unten mailla. Odotin, että tuleviin asuntomessuihin syventyviä sisustuslehtiä olisi jo kaupan hyllyillä, mutta niitä ei ollut vielä tarjolla.





Yksi asia miellytti erityisesti; lehdessä oli esillä paljon puusta valmistettuja erivärisiä sisustustuotteita, kuten erilaisia lyhtyjä. Ja siitähän se ajatus sitten karkasi jo syksyisiin tunnelmiin; kynttilä- ja lyhtyfriikkinä  mietin, millaisia lyhtyjä pihalle voisi hankkia pimeneviin iltoihin. Ohessa yksi lyhtymalli Hemtexiltä, joka oli esillä lehdessä.

Nautitaan kuitenkin ensin tästä kesästä, se on valoisa ja lyhyt. Keskikesän juhlakin on jo ovella. Palaan vielä kanssanne tämän viikon tunnelmiin myöhemmin uudestaan.

Mukavaa viikon aloitusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti