keskiviikko 29. kesäkuuta 2016


Juhannusreissu


Juhannusreissu suuntautui kotiseudulleni Kainuuseen tänä vuonna. Pakkasin mukaan autoon kahden lapsen ja kahden kissan sekä omat tavarani. Mieheni jäi kaupunkiin työvuorojen osuessa juuri juhlapyhien ajaksi. Vaikka reissuun lähdettäessä auto oli lattiasta kattoon täynnä, unohtui silti jotain myös kotiinkin; itkuhälytin, hyttysverkko ... Aina ei vain voi muistaa kaikkea. Mukanamme menomatkalla oli myös toinen siskoistani, joka on ottanut osan tässä postauksessa olevista kuvistakin. Menomatka ei sujunut täysin ongelmitta, mutta perille päästiin ja ennätettiin vielä nauttimaan kauniista juhannusillasta vanhempieni mökillä.
















Fasu kissa

Fasu  kissa


Juhannuksena erityisesti kissat nauttivat ulkoilusta, sillä asuessamme väliaikaisesti kerrostalossa, ne eivät ole uskaltautuneet ulos talon julkiselle pihalle. Päästessään rauhallisempaan ympäristöön ne jaksavat tutkia luontoa ja nauttia ulkoilmasta pitkiä hetkiä. Juhannuspäivän iltana siirryimme mökiltä taajama-alueelle vanhempieni kotiin.


Sunnuntaina vierailimme mieheni siskon, toisen lapsemme kummitädin luona. Kävin myös syömässä ja viettämässä aikaa kahdestaan siskoni kanssa. Testissä olivat vegeburgeri ja sorbettinen jäätelöannos.






Vastapainona ruokailulle kävin pitkän lenkin viikonloppuna. Juhannuksena on aikaa hieman rauhoittua ja pysähtyä myös miettimään tulevaisuuden suuntaviivoja elämässä. Myös toiseen ympäristöön pääseminen auttaa usein näkemään asiat erilaisessa valossa. Jotkin asiat elämässä tulevat annettuina tekijöinä, mutta omaan tulevaisuuteen voi pyrkiä vaikuttamaan itse omilla valinnoillaan ja unelmia sekä tavoitteita; niitä tulee aina olla. Mielestäni ilman unelmia elämä olisi päämäärätöntä hapuilua.



Alkuviikosta palasimme takaisin kotiin. Aika kotiseudulla meni nopeasti, siellä olisi useita kyläilypaikkoja, joihin ei kuitenkaan valitettavasti aina ennätä, vaikka kovasti haluaisikin. Seuranani paluumatkalla olivat väsyneet reissulaiset, kaksi kissaa ja lasta. Nyt kotona odottaa vielä parin purkamattoman matkalaukun lisäksi kasa pyykkiä ja yksi rakenteilla oleva koti :D. Rakentaminen ja sen suunnittelu jatkuvat edelleen.

Ihanaa viikon jatkoa kaikki seuraajat :)!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti